EW Verduurzamers aan de slag in Nijmegen

EW Verduurzamers aan de slag in Nijmegen

Gemeente Nijmegen wil haar bewoners een voorsprong geven in de opgave om én CO2 te besparen én aardgasvrij te worden. EW Verduurzamers heeft hiervoor een plan geschreven, wat tevens de opmaat moet worden voor een jarenlange voort te zetten traditie.

De combinatie van E-trias ingenieurs en WOAB Woningabonnement heeft hiervoor uiteindelijk de meest aansprekende aanpak gepresenteerd. In de periode tot de zomer 2022 wordt deze aanpak uitgerold in Nijmegen. Een combinatie van een online platform voor energiebespaaradvies en persoonlijke onafhankelijke advisering.

Bewoners zien tijdens deze periode tal van enthousiasmerende, participerende en ondersteunende activiteiten op wijk, buurt of woningniveau met als doel woningverduurzaming aan te jagen.

Reacties zijn gesloten.