NIJMEGEN

NIJMEGEN

EW verduurzamers bestaat uit een samenwerking tussen E-Trias ingenieurs en WOAB Woningabonnement. Bij ons kun je onder andere terecht voor energiebespaaradvies op maat of persoonlijke onafhankelijke advisering bij jou thuis.

Heb je een eigen woning in Nijmegen? Vraag je je af wat je aan je woning kunt doen om energie te besparen en/of te verduurzamen? Nijmegen wordt volgens plan in 2045 aardgasvrij. Sommige wijken al eerder. De stijgende energieprijzen en het beschermen van het klimaat zijn mogelijk extra redenen om je eigen woning energiezuinig en toekomstbestendig te maken. Het Nijmeegs EnergieBespaarAdvies (NEBA) helpt je daarbij, persoonlijk en digitaal.

PERSOONLIJK DIGITAAL ADVIES

Op het online platform van NEBA krijg je inzicht in de mogelijkheden om je woning te verduurzamen en energie te besparen. Je kunt dan inloggen en een persoonlijk digitaal energiebespaaradvies ophalen. Het NEBA toont een stappenplan. Het plan helpt je bij te maken keuzes door investeringskosten en besparingen te tonen. Je maakt het advies op maat door een vragenlijst te beantwoorden. Kijk hier voor al reeds beschikbare woningtypes of meld je aan via onderstaande knop.

Heb je het NEBA ingevuld en wil je meer weten over hoe de gemeente jou kan helpen? Of heb je andere specifieke vragen over hoe je de energiekosten laag houdt? Neem dan contact op met het energieloket. Zij kunnen je verder helpen met al je vragen. Je kunt hen bereiken per:

Telefoonnummer: 088 525 4110

Mail: Energieloket@nijmegen.nl

Website: www.nijmegen.nl/energieloket

Ook kun je een adviesgesprek inplannen via de volgende link: https://afspraak.nijmegen.nl/internetafspraken/product=79