Rondje in de Buurt

Rondje in de Buurt

Ter voorbereiding van het Rondje in de Buurt, wordt het NEBA ingericht. NEBA staat voor Nijmeegs EnergieBespaarAdvies. Het NEBA is een online platform. In dit platform wordt op adresniveau woning specifieke gegevens opgenomen. De huiseigenaar kan die gegevens aanvullen door het beantwoorden van vragen. Hierdoor wordt het uiteindelijke NEBA steeds woning en bewoner specifieker. Het biedt een goed uitgangspunt voor het zetten van stappen in de woningverduurzaming.

Inmiddels zijn al een groot aantal woningen opgenomen in het systeem en lopen de verdere voorbereidingen voor de start van alle activiteiten op wijk, buurt en straatniveau.

Zodra de eerste acties worden gepland, publiceren wij dat in de kalender op de startpagina van deze website. Houd ons dus goed in de gaten!

Reacties zijn gesloten.